Ref: 0360

Luxueuze pastorijwoning in Houthalen-Helchteren op 13a 99ca!

  • 3 slaapkamers
  • 2 badkamers
  • 2021
  • 1.399 m²
  • 350 m²
We vinden deze vrijstaande nieuwbouw pastorijvilla terug in de Vijfeindestraat 7 te Houthalen-Helchteren. Met maar liefst een vloeroppervlakte van ong. 350 m² zal er zeker geen gebrek zijn aan ruimte, ideaal voor gezinnen die ruim willen wonen! 

Indeling:
Op het gelijkvloers treffen we een inkomhal, berging, bureau, gastentoilet, leefruimte met open keuken en eethoek met zicht naar de tuin. De berging en het bureau kunnen tevens praktisch benut worden en kan men benutten als een extra slaapkamer, atelier, werkruimte, ... Op verdieping treffen we een gemeenschappelijke badkamer en 3 slaapkamers. De masterbedroom is voorzien van een eigen dressingruimte en eigen privatieve badkamer.

Er is ook een grote zolderruimte aanwezig, die multifunctioneel ingericht kan worden als bureau, extra slaapkamers, hobbykamer, etc... In de zonnige tuin is er tevens een vrijstaande garage van ong. 40m²! Ideaal als parkeergarage, of extra opslagruimte.

Technische informatie:
Deze pastorijwoning is uitgerust met duurzame en karakteristieke materialen, met aandacht voor energiezuinigheid (BEN-woning). EPC-bouw in aanvraag. De vensters zijn voorzien van aluminium profielen met hoogrendementsbeglazing en rolluiken. De grote venster in de inkomhal beschikt over een zonnescreen. Verwarming op aardgas, vloerverwarming aanwezig overal tot en met de zolder. Ventilatiesysteem is voorzien maar nog niet geïnstalleerd. Het huis is grotendeels afgewerkt en dient verder afgewerkt te worden naar eigen smaak (binnendeuren, trapbekleding, keuken, badkamermeubelen, tuin, etc..). Een extra pluspunt: verkoop onder registratierechten (3% of 12% in plaats van 21% BTW)!

Buurtinformatie: 
Het pand is gunstig, rustig en residentieel gelegen, dichtbij allerhande faciliteiten zoals scholen, winkels, centrum van Houthalen-Helchteren, verbindingswegen naar de omliggende gemeenten, snelwegen, natuurgebieden, etc…

Wordt deze villa in pastoriestijl uw nieuwe droomwoning? Aarzel niet om ons te contacteren voor een bezichtiging of meer informatie via T: 089 69 30 01 of info@consimmo.be. Bekijk ook de virtuele tour op onze website www.consimmo.be.
Naam
Melih Isleyen
Tel.
+32 89 69 30 01
E-mail
melih@consimmo.be

Gelijkvloers

Inkomhal
2x Toilet
Berging
Bureau
Keuken
Woonkamer
2x Badkamer
Tuin
Garage

Verdieping 1

Nachthal
3x Slaapkamer
Dressing

Verdieping 2

Zolder
Bouwjaar
2021
Oriëntatie tuin
West
Prijs
€ 649.000
E peil
35
Totale opp. grond
1.399 m²
Bewoonbare opp.
350 m²
Aardgas
Ja
Elektriciteit
Ja
Raamwerk
Aluminium
Verwarming
Aardgas
Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing
G(ebouw)-score info
A
P(erceel)-score info
A
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Bouw vergund
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Voorkooprecht
Neen
Beschermd erfgoed
Neen
Renovatieplicht
Neen